Translate

søndag 4. september 2011

Hei igjen.

Kom plutselig på at jeg ikke har vært inne på bloggen på en stund.Har rett og slett glemt den litt,men nå er jeg her igjen :)
Forrige uke ble helt borte i sykdom,da jeg har ligget på sofaen med hodepine,feber,vond hals og det som følger med forkjølelse.Er fremdeles ikke i form,men det blir vel bedre etter hvert håper jeg.
I går dro vi en tur til Ski,for Henriette trengte klær og sko og det fikk hun :) Mor og datter diskuterte litt ang skoene,men vi ble da enige til slutt ;)
Det beste er at vi bruker samme str i klær så vi kan låne av hverandre,men skoene får hun ha i fred.De blir litt i største laget for meg.Her er det nye antrekket....
Kom plutselig til å tenke på at jeg har en 9 klassing i huset.Herregud som tiden flyr da.........Jeg ser jo i speilet at jeg har blitt eldre,men jeg føler meg fremdeles i 20 årene.Merkelige greier det der....Hjernen følger liksom ikke helt med resten av kroppen ;) men det er vel kanskje bare bra..

I disse dager er det mange som har konfirmanter og neste år er det vår tur.
5 mai kl 12 skal Henriette være borgelig konfirmant.Jeg har hørt veldig mye positivt om borgelig konfirmasjon så det skal bli spennende å se hva slags opplegg de har.Mye har nok forandret seg siden jeg var konfirmant,men den gangen var det kristelig konfirmasjon som var alternativet.Da var det bare snakk om Gud og Jesus og jeg kan huske hvor kjedelig det var,men ting har helt sikkert forandret seg på det området.

15 Juli neste sommer drar Henriette på språkreise til Los Angeles i 3 uker.Kan ikke si at jeg gleder meg til det nå,men jeg vet jo at det kommer til å bli en opplevelse for livet.De skal på tur til Disneyland,Walk of fame,Beverly Hills,Rodeo Drive og Santa Monica Beach og en hel del andre aktiviteter.Det er nok en mye mer selvstendig jente som kommer hjem fra tur da,men hva skal min mann og jeg gjøre i mellomtiden?
Jeg har lyst til å reise på ferie,men turen hennes koster 30000,- så da håper jeg hun får mye penger til konfirmasjonen sin.Hun må nok belage seg på å bruke mesteparten av pengene sine på tur,men vi skal selvfølgelig også bidra.Det blir hennes presang fra oss..Heldigvis er det lenge til og jeg kan jo ha vunnet noen millioner i lotto innen den tid ;)) Det er i hvert fall lov å håpe....
Hvis vi reiser til Mallorca som vi har gjort i flere år nå,så kommer det til å bli en veldig rar ferie uten Henriette,men en gang må jo være den første.Hun blir jo eldre og en dag vil hun sikkert ikke være med oss lenger..
Ja ja,det var alt jeg hadde for denne gangen og nå skal jeg prøve å komme innom bloggen litt oftere.
Ønsker alle sammen en flott uke :))1 kommentar:

 1. Heisann søster!!
  Gratulerer med 500 besøkende :)))
  Et kjempestilig antrekk til snuppa, GRATTIS :))
  Likte også veldig godt det nederste bilde... :)) eia var vi der...sukk!!! :))))

  Klem ♥

  SvarSlett