Translate

søndag 17. april 2011

Snart påske :)

Heisann.Har ikke vært så aktiv på bloggen i det siste,men nå er jeg her igjen:)Så utrolig deilig at det er vår og snart noen dager fri.Jeg er ikke så opptatt av påske,men noen dager med ferie er helt greit.
Skulle ønske jeg hadde mye penger,for da ville jeg tatt med familien på en tur i påsken.
Vi trives godt i København og har vært der flere ganger i de siste årene.Vi har pleid å kjøre og har vært 1-2 netter på hotell,men har også tatt båten dit.Vi har bodd The Square,Mariott og Cab Inn og må vel si at Mariott var flottest,The Square hadde best belligenhet,mens Cab Inn var billig. Uansett hva man velger er København en veldig koselig by og vi skal nok dit igjen,men ikke i sommer.
Ellers så har dagene gått som vanlig med barn og påskepynt :) og en datter som vil på språkreise neste år.
Hun og en venninne har lyst til å reise på tur til California,men da er hun ikke mer enn 14 år.Vet ikke helt om jeg er klar for det,men det er sikkert ett bra og trygt opplegg.De må vel snart bestille,så vi er nødt til å bestemme oss.Turen er ganske dyr og hun må nok være med å betale selv med penger fra konfirmasjon og resten får hun som gave fra oss.Jo mer jeg tenker på det,jo mer sikker blir jeg på at hun får dra,men jeg kommer ikke til å ha det bra når hun er borte..Gruer meg til neste sommer allerede ;)
 Og dette er altså min mann:)
 Utsikt fra Mariott Hotell.
Her er det ei som har fått nok av å traske i København`s gater :)

Ha en fortsatt fin søndag og riktig god påske til alle :)

3 kommentarer: