Translate

lørdag 21. april 2012

Fox

har endelig kommet hjem til oss,men han er ikke helt fornøyd med Missi.Håper det ordner deg etterhvert og at de blir gode venner.Missi lager koselyder,men Fox knurrer tilbake :( Håpet er at det skal gå seg til,men at det kanskje vil ta noen dager,hvis ikke må vi levere han tilbake til kattehuset,noe vi ikke har lyst til.En av grunnene til at vi valgte nettopp Fox,er at han var den katten som trengte det aller mest og som ikke trivdes.
Hvis noen ønsker å skaffe seg en katt,anbefaler jeg en tur til kattehuset ved Mosseveien.Der har de Bare fantastiske katter som alle trenger gode hjem.Hadde vi hatt mulighet,skulle vi gjerne tatt med flere katter hjem til oss.Ta gjerne en titt på hjemmesiden til kattehuset http://www.dooa.no/  Kattene koster 600,- og da er de kastrert/sterilisert,chippet og vaksinert.
Til alle dere med barn som vurderer å få en katt,sjekk om barnet er allergisk først.En av grunnene til at så mange katter plutselig må omplasseres er nemlig allergi.Andre skaffer seg en katt fordi barna maser om det.Katter er jo så nydelige når de er små,men når de blir voksne er de ikke så morsomme lenger og vanskelig blir det når man skal på ferie.
Det å ha en katt koster penger.Den skal ha mat,vaksine en gang pr år/sjekk hos veterinær og hva gjør man den dagen man skal på ferie? Ingen katter fortjener å gå for lut og kaldt vann for at eieren skal på ferie og synes det er for dyrt med kattepensjonat.Vet om mange som fortjener nettopp det,men ingen katter.Selv bruker vi Ødepus på Nesodden og er veldig fornøyd med det.For 2 katter betaler vi 200,-. pr døgn,men da vet vi at kattene får det stellet de trenger og at de er på ett trygt sted.Har man råd til å reise på ferie,har man også råd til å ta vare på kattene sine mener jeg.................Det er mange ting man må ta hensyn til før man får en katt,men desverre er det ikke alle som tenker på det.Det er vel derfor så mange katter havner til omplassering:/
Det var alt for i dag,men regner med at jeg er tilbake i morgen.Klem fra meg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar