Translate

onsdag 23. oktober 2013

Hei

Hei.

Nå er det lenge siden jeg har vært på bloggen min. Siste innlegg var da vi hentet Kita 8 uker gammel og nå er hun litt over 1 år. Du verden som tiden går...
Det har skjedd litt av hvert siden den gang. Vi har vært på ferie i Alcudia 2 ganger og Henriette har begynt på kunst og håndverk . Henriette ønsker å bli sminkør/ stylist, så da blir det frisørlinja neste år.
Henriette og jeg dro på ferie til Alcudia i juli, mens Kjell-Arne var hjemme med hund og katt. I år bodde vi på Hostal Calma og det var helt greit, men vi kommer nok ikke til å bo der igjen. Det positive var at det var rimelig og at personalet var veldig hyggelig.
Forrige uke dro min mann og jeg til Alcudia og denne gangen for at jeg skulle ta en tattovering hos Castter Tatto. Vi bodde på Viva Sunrise og det kan anbefales. Fint hotell og fine rom. Vi var litt spente på hvordan det var å reise så sent på året, men det var veldig fint. Vi var utrolig heldig med været og hadde ca 27 grader de dagene vi var der. Tattoveringen jeg har tatt er en female sugar skull og det er til minne om mamma og pappa som begge er borte. Motivet har XtinaCastter tegnet for meg og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Det var alt for denne gang, men jeg legger ut noen bilder :-)

1 kommentar:

  1. Endelig litt "liv og aktivitet" i bloggen din ;-) koselig det, Hege. Og fine bilder du har valgt, må si jeg ønsker meg tilbake til varmen når jeg ser bildet av Henriette :-) ja, når jeg ser bilde av tatoveringa di og...kjempefin !!
    klem fra søster'n

    SvarSlett